## Webinar on Conformity Assessment for Medical Devices Personalized Medical Devices

Day 1

Date: 6 February 2023

Time: 7:00 - 9:30PM (7:00AM - 9:30AM EST)

Hybrid event – Zoom + in person

**Objectives.** Provide an overview and open discussion on the implementation of Conformity Assessment and Personalized Medical Devices.

TIME	AGENDA				
7:00 – 7:05	Welcome Message Mugant Mehanathan, MDRC (5 min)				
7:05 – 7:30	Conformity Assessment – Ensuring Compliance with International Obligations: Checklist - Marina Carvalho, MDRC (15 min) Q&A (10 min)				
	Conformity Assessment for Medical Devices – International References				
7:30 – 7:45	Principles of Conformity Assessment for Medical Devices (GHTF/SG1/N78:2012) - Erin Cutts, US FDA (15 min)				
	Conformity Assessment – The How to: Regulator and CABs				
7:45 – 8:30	Conformity Assessment in Action				
	Overview of Conformity Assessment and Government utilization of CA				
	- <b>Gordon Gillerman</b> , NIST (15 min)				
	The Accreditation Scheme for Conformity Assessment (ASCA) Program: Putting Standards to Work in Conformity Assessment				
	- Scott Colburn, US FDA (15 min)				
	Conformity Assessment Private Sector Perspective				
	- Aparna Dhawan, TIC Council (15 min)				
8:30 - 9:25	Open Discussion (55 min)				
	Moderator: Sandra Ligia González, MDRC				
9:25 – 9:30	Closing Remarks				
	Mugant Mehanathan, MDRC (5 min)				

## Webinar on Conformity Assessment for Medical Devices Personalized Medical Devices Day 2

Date: 7 February 2023

Time: 9:00 - 11:30 AM (9:00 - 11:30 PM EST)

Hybrid event – Zoom + in person

**Objective.** Provide an overview and open discussion on the implementation of Conformity Assessment and Personalized Medical Devices.

TIME	AGENDA
9:00 – 9:05	Welcome Message
	Mugant Mehanathan, MDRC (5 min)
9:05 – 9:50	Personalized Medical Devices – International References and Regulators' Experience
	Definitions for Personalized Medical Devices ( <a href="IMDRF/PMD WG/N49FINAL:2018">IMDRF/PMD WG/N49FINAL:2018</a> )
	- <b>Uphar Chamoli</b> , TGA Australia (15 min)
	Personalized Medical Devices - Regulatory Pathways (IMDRF/PMD WG/N58)
	- Shuling Ping, HAS Singapore (15 min)
9:50 – 11:25	Open Discussion (95 min)
	Moderator: Sandra Ligia González, MDRC
11:25 – 11:30	Closing Remarks
	Mugant Mehanathan, MDRC (5 min)